3 târguri de Crăciun de la care să nu lipsești

De Revista Unica, pe
NOËL

Unde: Casa Universitarilor (Strada Dionisie Lupu, nr. 46)
Când: 9 – 10 decembrie
Intrare: 10 lei

Peste 80 de designeri atent selectați din România, Turcia, Bulgaria și Italia, îți  dau întâlnire la cea de-a noua ediție a târgului cadourilor de designer. La NOËL gasesti cele mai fresh creații ale designerilor români și internaționali din categoriile: creație vestimentară, bijuterie de autor, design de obiect, accesorii, decorațiuni și produse cosmetice naturale. Targul te așteaptă să îți pui la încercare super-puterile și să alegi cadouri creative pentru cei dragi în cea mai originală aventură a acestei luni.

3 târguri de Crăciun de la care să nu lipsești

 

Christmas Concept by V for Vintage
Unde: Grand Hotel du Boulevard (B-dul Regina Elisabeta, nr. 5)
Când: 9 – 10 decembrie
Intrare: 10 lei

Un spațiu în care designul vestimentar, accesoriile, bijuteriile și design de obiect se întâlnesc cu o selecție de vintage autentic și gourmet. Christmas Concept a chemat, adunat și selectat de la designeri la colecționari, de la bunătăți pentru oameni mari la minunății pentru cei mici, de la gourmet sau sugar free candies la cosmetice fresh și lucruri atent meșteșugite. 4 Sali de “Bulivard”, pentru 2 zile, adică peste 10.000 de cadouri de care să te bucuri. Să alegi. Să cauți. Să gasești. Să daruiești.

3 târguri de Crăciun de la care să nu lipsești

 

Poveste de Crăciun
Unde: Opera Comică pentru Copii (Calea Giulesti, nr. 16)
Când: 30 noiembrie -31 decembrie
Intrare: liberă

Pe lângă multitudinea de spectacole extraordinare programate în cele 3 săli de la sediu și la Sala Polivalentă, în curtea Operei Comice pentru Copii, copiii sunt așteptați la ”Târgul Poveste de Crăciun”! Iată ce se pregătește acolo:
1. Cel mai mare Patinoar dedicat exclusiv copiilor, iar în weekend avem mini spectacole pe gheață cu personajele noastre!
2. Scenă cu multe programe artistice, pe care vor evolua soliști vocali, instrumentiști din orchestra noastră, copiii de la Atelierele ”Micul Artist” și corurile Cantus Mundi.
3. Târg cu mâncăruri și băuturi de sezon, mai ales fierbinți, desigur, dar și ”Atelierele lui Moș Crăciun” – de făcut decorațiuni, de pictat, de colorat, de scris scrisori lui Moș Crăciun, etc. -, plus un loc special ”Games Room” / ”Camera de Joacă”.
4. ”Căsuța lui Moș Crăciun”, unde, din 8 decembrie va poposi chiar Moș Crăciun în persoană!

3 târguri de Crăciun de la care să nu lipsești

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter