Un tânăr din Suceava, care a trecut prin 35 de operații, își dorește să devină chirurg plastician. Povestea lui te va emoționa!

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Joi, 17 ianuarie 2019, 12:11
Un tânăr din Suceana, pe nume Vasile Derevlean își dorește să devină chirurg plastician după ce a trecut prin 35 de operați! Băiatul, care acum este în clasa a XII-a, s-a opărit, în urmă cu 2 ani, după ce a tras cu mâna o oală încinsă în care se afla apă clocotită, iar aburul fierbinte i-a afectat toată partea stângă a corpului.

Vasile Derevlean își dorește foarte mult să își îndeplinească visul

Vasile Derevlean

„Până a ajuns mama a trecut ceva timp. Apoi am stat în spital în Suceava, acolo de unde sunt eu și am făcut o infecție destul de severă care s-a agravat în timp. Am stat două luni internat și apoi am venit la București, dar era deja cam târziu și infecția deja lucrase negativ foarte tare”, a povestit tânărul într-un interviu acordat Andreei Marin.

Vasile intră în sala de operații ca ucenic al medicului său

Acum, Vasile intră alături de medici în sala de operații și își dorește să învețe cât mai multe lucruri pentru a-și îndeplini visul, acela de a deveni chirurg plastician. „Uneori, viața înseamnă să atingi cerul cu mâna, alteori înseamnă prăpastie. Mărturia emoționantă cuprinsă în aceste 4 minute rezumă, de fapt, o poveste extraordinară, căreia acest băiat minunat și sensibil caută să îi scrie un final fericit. Pentru el, tragedia trăită la doar câțiva ani de viață, trebuie, TREBUIE să aibă, totuși, un sens, să ducă spre o direcție pozitivă. Nimic din ceea ce a trăit, nici necazul, nici cele 35 de operații suferite până acum, nici șansa de a fi fost în grija unor îngeri de oameni, nu poate fi întâmplător. Și, de aceea, el va salva alte vieți, aceasta e menirea lui. Nu are încă 18 ani, și totuși intră în sala de operații ca ucenic al medicului său, Dr. Dragoș Zamfirescu, model de viață pentru el, pe care vrea să îl urmeze”, a scris Andreea Marin, pe pagina ei de Facebook.

Sursă foto: Libertatea, Facebook-Vasile Derevlean

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter