Fotbalist, acuzat de violență domestică: „Trăiesc un coșmar cu el”

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 03 decembrie 2019, 12:43
Un fotbalist argentinian este acuzat că și-a bătut partenera de viață. Femeia l-a dneunțat la poliție, iar acum aceasta este hărțuită de prietenii bărbatului.

Atacantul Jonatan Cristaldo de la Racing Club nu doar că și-a lovit iubita, dar târât-o pe jos până în bucătăria casei în care locuiesc împreună cu cei doi copii ai lor, potrivit TN.com.ar.

Am avut câteva episoade de violență, ultimul fiind în urmă cu câteva zile, de dimineață, înainte ca el să plece”, a spus Morella de las Heras, care a postat pe rețelele de socializare imagini cu chipul ei, în urma agresiunii.

Fotbalistul a fost suspendat doar cinci zile după ce cazul a fofst făcut public.

Judecătorii au instituit un ordin de protecție ce nu îi pemrite lui Cristaldo să se apropie la mai mult de 300 de metri de Morella, timp de 150 de zile.

De asemenea, femeia a primit de la polițiști un „buton de panică”, în cazul unei urgențe.

Femeia mai susține că este sunată în mod constant de prieteni de-al lui Jonatan Cristaldo care o acuză că, în urma dneunțului, acesta a fost îndepărtat de echipa lui de club.

 

View this post on Instagram

 

Nadie se hizo fuerte sin batallas difíciles 😉

A post shared by Jonatan Cristaldo (@churrycristaldo) on

Sunt surprinsă de repercursiunile pe care denunțul meu le-a avut. Trăiesc un coșmar cu el. Acum cred că este supărat și rușinat de ce s-a întâmplat”, a spus tânăra.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter