Roxana, fetița din Vaslui care își dorea doar piure cu carne, a primit o casă de Crăciun

De Ioana Tătaru, pe

Roxana, fetița din Vaslui, care povestea că merge flămândă la școală și tot ce își dorea era să mănânce piurea și carne a primit în dar de Crăciun…o casă nouă!

roxana din vaslui

 

Cazul Roxanei a impresionat foarte multă lume și datorită „spiridușilor”, Roxana își va petrece sărbătorile în casă nouă. În doar două luni, ajutoarele Moșului au terminat de construit locuința pentru copilă și pentru frații ei. Românii cu suflet mare, care au fost impresionați de povestea celei mici, au donat pentru familia încercată de soartă și au ajutat la realizarea visului Roxanei.

casa roxanei

Familia Roxanei

„Roxana vrea să devină doctoriță. O țară întreagă a văzut reportajul de la Pro Tv în care spunea că își dorește o porție de piure cu carne și desert un pachet de biscuiți, că nu a mai mâncat de mult timp! Trăia în niște condiții foarte grele, casa stătea să se dărâne, frig în casă, deci nu avea o șansă corectă la viață. Așa că, noi cu toții, aici pe Casa Share ne-am unit și i-am oferit, acum de Crăciun, mai mult: o casă, Casa Share 19 și un alt viitor mai bun”, au scris reprezentații fundației Casa Share.

Așa arată acum camera Roxanei

Camera Roxanei

În camera băieților este și un brad frumos împodobit

Camera baietilor

Cel care a făcut totul posibil este Bogdan Tănasă, care în ultimii ani a reușit prin forțele proprii și donații să construiască 19 case pentru familiile defavorizate.

Sursă foto: Facebook, captură foto Stirileprotv.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter