Provocare periculoasă pe internet, după lansarea filmului „Bird Box”

De Oana Savin, pe
O provocare devenită virală pe internet pune în pericol viețile a mii de oameni, care au decis să o accepte. Totul a început odată cu lansarea filmului „Bird Box”, care vorbește despre sinucideri în masă.

Copii, adolescenți și adulți, toți cei care au urmărit-o pe Sandra Bullock luptând pentru viața ei legată la ochi, au lansat „Bird Box Challenge” și fac diverse activități legați la ochi, imitând personajele principale din film.

Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich, personajele principale din „Bird Box”, sunt printre singurii supraviețuitori ai unei maladii ciudate care le poate lua viața.

Întreaga acțiune a filmului urmărește parcursul lui Malorie (Sandra Bullock) și a celor doi copii ai săi. Ei încearcă să nu cadă pradă fenomenului care a omorât mii de oameni.

Acum, mii de oameni au început să posteze fotografii și video-uri făcând diferite provocări, legați la ochi.

Reprezentanții Netflix, care au făcut acest film, au lansat un anunț pe rețelele de socializare prin care îi roagă pe cei care au vizionat pelicula și au intrat în acest joc periculos să se oprească.

Nu ne vine să credem că spunem asta, dar: vă rugăm să nu vă răniți cu această provocare Bird Box. Nu știm cum a început totul și apreciem iubirea voastră pentru film, dar avem o singură dorință pentru 2019, aceea de a nu încheia acest joc în spital”, au scris reprezentanții Netflix pe Twitter.

La începutul filmului se spune că maladia sinucigașilor a început în România, apoi în Europa de Est și Rusia, iar mai apoi a ajuns în America. Totuși, provocarea Bird Box i-a atras doar pe americani.

Sursă foto: Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter