Prognoza meteo ANM: Ger și vânt puternic

De Unica.ro, pe

ANM a emis o informare meteo potrivit căreia vremea în zilele următoarele va fi deosebit de rece. Temperaturile vor coborî și sub pragul de ger în unele zone.

ANM a anunțat că în perioada 9 – 12 martie, vremea va fi deosebit de rece. Temporar vântul va sufla cu putere în unele regiuni, iar la munte, pe arii restrânse, va ninge slab.

Citește și: „Diavolul chiar se îmbracă de la Prada”. Liderul cecenilor, Ramzan Kadîrov, e pregătit de război în ghete de lux

În contextul războiului din Ucraina, medicii români se tem de riscul reapariției unei boli infecțioase la noi

De ce s-au speriat rușii când au văzut la TV baletul „Lacul lebedelor”. Semnificația ascunsă a acestui spectacol

Zelenski, schimbare de discurs: „Mi-am pierdut interesul față de NATO”

Prognoza meteo ANM: Ger și vânt puternic

Potrivit ANM „vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă. Va fi ger noaptea și dimineața, la început în depresiunile intramontane și în dealurile subcarpatice, iar joi spre vineri (10/11 martie) și vineri spre sâmbătă (11/12 martie) în centrul și nordul țării și pe arii mai restrânse în rest.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între -14 și -4 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, izolat sub -18 grade.

Vântul va avea unele intensificări în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei, îndeosebi pe parcursul zilelor de joi (10 martie) și vineri (11 martie), cu viteze la rafală, în general de 45…55 km/h, iar senzația de frig va fi amplificată.

În sud și est, precum și la munte, pe arii restrânse va mai ninge slab.”

Vremea în București

În intervalul 9 martie, ora 10:00 – 12 martie, ora 10:00, în București vremea va fi deosebit de rece.

„Temperaturile maxime vor fi de 1…4 grade, iar cele minime de -6…-4 grade, mai scăzute în zona periferică până în jur de -9 grade. Cerul va prezenta înnorări și vor fi intervale în care va mai ninge
slab. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări pe parcursul zilei de joi (10 martie)”, a transmis Agenția Națională de Meteorologie.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter