Prognoza meteo ANM: Cod galben de ninsori

De Unica.ro, pe

ANM a anunțat că 1 martie nu vine cu primăvară, ci cu ninsori și rafale de vânt. Două județe din România sunt sub cod galben de vreme severă.

ANM a emis un cod galben de ninsori moderate cantitativ și strat de zăpadă pentru două județe din țară. Și în alte zone va ninge și se vor înregistra intensificări ale vântului.

Meteo ANM: Cod galben de ninsori

În intervalul 1 martie, ora 10:00 – 2 martie, ora 10:00, ANM a emis un cod galben de ninsori pentru județele Tulcea și Constanța.

Va continua să ningă local moderat cantitativ și se va depune strat de zăpadă ce va avea grosimi în medie de 10…15 cm, potrivit ANM.

De asemenea, în intervalul 1 martie, ora 10:00 – 3 martie, ora 10:00 este în vigoare o informare meteo de ninsori și vânt puternic.

În jumătatea de est a țării, precum și în Carpații Orientali și Meridionali temporar va ninge, iar local se va depune strat de zăpadă.

Temporar vântul va avea intensificări în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei, precum și în zona montană înaltă, cu viteze în general de 45…50 km/h, viscolind ninsoarea.

Citește și: Madonna, mesaj de susținere pentru Ucraina. Ce a spus despre Vladimir Putin

Unor femei din Ucraina le-au apărut pe Tinder profilurile militarilor ruși: „Nu am de gând să mă culc cu inamicul”

„Diavolul chiar se îmbracă de la Prada”. Liderul cecenilor, Ramzan Kadîrov, e pregătit de război în ghete de lux

Misterul literei „Z” de pe mașinile de război și blindatele rusești. Ce ar simboliza, de fapt

Vremea în București

Până mâine, 2 martie, ora 08:00, vremea se va menține rece în București.

Temporar va ninge, cu intensitate mai mare spre seară și noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 2 grade, iar cea minimă va fi de -2…-1 grad.

În intervalul 2 martie, 10:00 – 3 martie, ora 10:00, „cerul va fi mai mult noros și trecător, în prima parte a intervalului, vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare.

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, mai ridicată decât în intervalul anterior, va fi de 4…6 grade, iar cea minimă de -4…-2 grade.”

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter