O tânără a mâncat timp de 20 de ani doar înghețată și cârnați

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 13 noiembrie 2018, 15:00
O tânără de 21 de ani din Marea Britanie s-a hrănit timp de 20 de ani doar cu înghețată și cârnați deoarece doar dacă vedea o legumă i se făcea rău.

Courtney Baxter nu a luat niciodată masa la un restaurant întrucât tulburarea sa de alimentație selectivă a făcut-o să sufere de atacuri de panică.

Încă de când avea un an a fost pretențioasă la mâncare și dacă vedea fructe sau legume i se făcea rău.

Drama sa privind dieta a fost atât de severă încât nu a mâncat niciodată la un restaurant cu iubitul ei, așa că Courtney a decis să ia măsuri.

Întotdeauna m-am simțit în siguranță când mâncam înghețată deoarece știam că nu mi se va face rău și că nu este în niciun fel periculoasă”, a declarat fata pentru Lincolnshire Live.

Obișnuiam să mănânc înghețată zilnic, dar din cauza cantității de zahăr începusem să am probleme de sănătate. Nu voiam să mai mănânc nimic, în afară de cârnați, dar de fiecare dată când încercam să consum ceva nou aveam atacuri de panică”, a explicat Courtney.

Era o problemă veche și mereu am vrut să fac ceva în legătură cu asta, dar nu știam cum să o rezolv – până ce am aflat de hipnoză”, a povestit tânăra.

Fata a afirmat că toată lumea credea că este doar pretențioasă, asta până au văzut simptomele cauzate de încercarea de a consuma alte alimente.

Acum, după ce a participat la prima ședință de terapie, Courtney a reușit să își lărgească gama de alimente și a încercat câteva mâncăruri noi.

Când eram la terapie m-am simțit calmă și când m-am trezit aveam în față alimente noi. Nu îmi mai era teamă”, a declarat ea.

Deja am mâncat câteva fructe și legume, care erau cea mai mare teamă a mea, și mi-am permis să încerc noi mâncăruri. Acum sunt încântată că pot merge la prima mea întâlnire adevărată cu Jared. Simt că în sfârșit am scăpat de tulburarea de alimentație”, a subliniat Courtney.

Citește și: O tânără de 26 ani a câștigat competiția „Cel mai lung păr din lume”

Citește și: Pedeapsa incredibilă pe care le-o aplică un bărbat celor trei soții ale sale atunci când îl supără

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter