O femeie din Spania își consumă propriul sânge menstrual: „Este plin de nutrienți care ne fac bine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 25 ianuarie 2022, 14:46

Jasmine Alicia Carter, o femeie în vârstă de 30 de ani, din Spania, își consumă propriul sânge menstrual deoarece, spune ea, acesta este foarte hrănitor pentru organism și bun pentru sănătate.

Femeia își face și măști faciale cu lichidul menstrual și declară că aceste “tratamente” i-au îmbunătățit starea fizică și psihică.

Jasmine trăiește în Barcelona, are un copil de doi ani și face parte dintr-o organizație care le ajută pe femei “să înțeleagă caracterul sacral al ciclului menstrual”.

Femeia promovează în mediul online, prin intermediul rețelelor de socializare, acest tratament folosit de ea și spune că femeile ar trebui să acorde mai multă împortanță menstruației și să nu considere rușinos acest subiect.

Citeşte şi: Kate Winslet se machiază diferit în perioada menstruației. De ce face acest lucru

Ne aflăm pe această lume datorită sistemului reproducător feminin și nu apreciem acest lucru îndeajuns de mult. De-a lungul timpului, femeile au fost învățate să se rușineze cu acea perioadă a lunii. Tampoanele și absorbantele conțin fel de fel de chimicale pentru a emana mirosuri florare, iar ele compromit calitățile sângelui. În realitate, sângele menstrual este plin de nutrienți care ne fac bine” – a spus Jasmine, potrivit Daily Mail.

Conține proteine, fier, seleniu, celule stem regenerative și are proprietăți antimicrobiene și detoxifiante. Sângele tău menstrual este ca un medicament. Dacă îl poți colecta, sunt multe moduri în care poți profita de el  -a mai precizat femeia.

Jasmine susține că atunci când îl consumă se simte reconectată cu propriul corp, însă spune că sângele este benefic pentru sănătate doar dacă ai un stil de viață sănătos.

Uneori doar îl gust, alteori beau mai mult, în funcție de ce nevoi nutriționale am. Dar atenție, trebuie să ai o sănătate bună ca să-ți fie benefic. Dacă mănânci fast-food zilnic, de exemplu, nu va mai conține aceeași nurienți. Este bun și pentru întreținerea și înfrumusețarea aspectului pielii. Eu îmi fac des măști faciale cu el – a adăugat Jasmine.

Femeia folosește acest lichid și în scop artistic, pentru a picta și încurajează femeile care au rețineri cu gustatul și consumul sângelui menstrual să picteze cu el.

Foto – Instagram / Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter