Meteo ANM: Vreme rece și cod galben de vânt puternic

De Unica.ro, pe

ANM informează că urmează temperaturi deosebit de scăzute în următoarele nopți și dimineți, precum și intensificări ale vântulului în unele regiuni.

Informarea meteo ANM arată că în intervalul 12 aprilie, ora 21:00 – 14 aprilie, ora 09:00, minimele vor fi preponderent negative și se va depune brumă în regiunile din „nord-vestul și centrul țării, iar pe arii mai restrânse, în noaptea de marți spre miercuri (12/13 aprilie) și în regiunile vestice și în zonele deluroase din restul teritoriului.”

Citește și: LIVE UPDATE: Război în Ucraina

Ce scria pe tricoul pe care Elena Udrea îl purta atunci când a fost prinsă de poliție în Bulgaria și cât costă piesa vestimentară

Rusoaicele își taie gențile Chanel de mii de euro. Care este motivul

Brooklyn Beckham s-a căsătorit cu Nicola Peltz. Primele imagini cu rochia de mireasă

Meteo ANM: Cod galben de vânt puternic

Mâine, 13 aprilie, de la ora 10:00 intră în vigoare un cod galben de vânt puternic. Atenționarea meteo va fi valabilă până la ora 20:00.

În Moldova, nordul Dobrogei și nord-estul Munteniei, temporar vântul va avea intensificări, cu viteze de 55…60 km/h, iar pe arii restrânse rafalele vor depăși 65…70 km/h.

Intensificări ale vântului, cu viteze de 45…55 km/h, vor fi miercuri (13 aprilie) și în restul Munteniei și al Dobrogei, iar pe parcursul zilei de marți (12 aprilie) local în jumătatea estică a țării, a transmis ANM.

Prognoza meteo pentru București

În București, în intervalul 12 aprilie, ora 21:00 – 14 aprilie, ora 09:00, vremea va fi frumoasă, însă minimele vor fi mai scăzute decât cele obișnuite în această perioadă.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă din cursul zilei de miercuri (13 aprilie) va fi de 16…18 grade, iar cea minimă, din cursul nopților, de 2…4 grade, mai scăzută în zona periurbană, a mai spus ANM.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter