Meteo ANM: Cod galben de caniculă și ploi în weekend

De Unica.ro, pe

ANM a anunțat că valul de caniculă va persista și în acest weekend în anumite regiuni. În zilele de 2 și 3 iulie, temperaturilor vor ajunge până spre 36 de grade.

După câteva zile extrem de călduroare, ANM anunță că temperaturile se vor menține ridicate și în acest weekend, iar disconfortul termic va fi ridicat. De asemenea, vor fi semnalate și ploi.

Vremea ANM: Cod galben de caniculă

Valul de căldură se va menține în zonele joase din vestul, sudul și estul țării, unde disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. În general temperaturile maxime vor fi cuprinse între 33 și 36 de grade, iar cele minime între 17 și 20 de grade, anunțat ANM.

Meteorologii mai notează că „îndeosebi în a doua parte a zilei de sâmbătă (2 iulie) vor fi manifestări de instabilitate atmosferică accentuată în jumătatea de vest a țării și la munte, iar duminică (3 iulie) cu probabilitate mai mare în nord-est.”

Citește și: Mihaela Bilic avertizează: Pepenele roșu poate afecta ficatul

Ce spune Radu Vâlcan despre relația dintre Teodora și Alex de la „Insula Iubirii”. Actorul a văzut cu ochii lui ce se petrece între cei doi

Angelina Jolie, trei căsătorii, trei „rochii” ieșite din comun. Ce a purtat actrița la cele trei cununii

EXCLUSIV. Fosta iubită a lui R. Kelly ne-a vorbit despre relația abuzivă pe care a avut-o cu artistul

Prognoza meteo ANM pentru București

În București, pe parcursul weekend-ului vremea va fi caniculară, iar disconfortul termic ridicat.

Cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru fenomene specifice instabilității atmosferice va fi mai ridicată în cursul după-amiezilor. Temperaturile maxime vor fi de 34…35 de grade, iar minimele de 18…21 de grade, a mai transmis ANM.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter