Loredana Groza ar avea COVID-19. Ce se întâmplă acum cu artista

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 septembrie 2021, 11:52

Loredana Groza (51 de ani) ar avea COVID-19, potrivit surselor publicației ciao.ro. Se pare că îndrăgita artistă este momentan internată în spitalul Matei Balș din București și se află sub monitorizarea medicilor.

În acest weekend, cântăreața a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare într-o ambulanță. Vedeta nu a specificat care este cauza pentru care a fost nevoie să apeleze la ajutorul medicilor.

Citeşte şi: Are sau nu Loredana Groza operații estetice?

„Mă simt mai bine. Vă mulțumesc pentru grijă și sprijin. Toată dragostea și aprecierea mea, pentru voi!” – a scris Loredana în dreptul postării cu care și-a speriat fanii.

Citeşte şi: Ce ținute a avut Loredana Groza la cununia Simonei Halep

În cursul zilei de astăzi, Loredana a mai postat în mediul mesaj prin care le spune fanilor că ar avea nevoie de o pauză, după toate evenimentele la care a participat în ultima vreme:

“Dragii mei, vă mulțumesc pentru mesaje și grijă! Perioada aceasta a fost una plina de concerte, evenimente, înregistrări, filmări, fapt care mă bucură, însă și corpul mai cedează câteodată și îți atrage atenția că are nevoie de o pauză. Din fericire,  sunt mult mai bine acum! Be safe! All my love to y’all!❤️~Loredana.”

Cel mai recent și mai important eveniment la care Loredana a luat parte a fost cununia civilă a Simonei Halep.

Halep, în vârstă de 29 de ani și iubitul ei, Toni Iuruc (44 de ani), s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, la Constanța. La eveniment au cântat Dan Bittman, Loredana Groza și formația Pindu.

Citeşte şi: Simona Halep și Toni Iuruc, primele fotografii din luna de miere. Unde s-au dus cei doi

„Suntem prietene, am cântat și de ziua ei. Avem antecedente. Dar, bineînțeles, acum e cu totul și cu totul altceva. Simonei îi transmit să fie fericită, sănătoasă, să aibă putere, să ne încânte în continuare cu talentul ei și să rămână în continuare number one”, a spus Loredana, înaintea frumosului eveniment.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter