Laura Cosoi, rețeta specială de cartof copți

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 15 martie 2021, 17:36

Dacă aveați impresia că vedetele din showbiz-ul românesc nu obișnuiesc să gătească din lipsă de timp sau de pricepere, vă înșelați. Actrița Laura Cosoi a împărtășit fanilor o rețetă delicioasă preparată din câteva ingrediente simple, pe care le avem cu toții în bucătărie.

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

Preparatul se numește “cartof copt două ori cu sos de muștar și miere” și îl puteți încerca cu ajutorul rețetei următoare:

Ingrediente: 6-8 cartofi, 100 g brânză de vaci, 100 g telemea rasă, 2-3 linguri de smântână sau de iaurt, 4 linguri de cașcaval ras, 3-4 fire de mentă proaspătă, 2 fire de busuioc, 2 linguri fulgi de migdale, 1 lingură de unt. Sosul se face cu 2-3 linguri de muștar și o lingură de miere.

Citeşte şi: Cum prepară Andreea Marin pizza care nu îngrașă: „E pur și simplu extraordinară!”

Mod de preparare:

Cartofii se spală și se coc întregi la cuptor până poți patrunde furculița în ei. Apoi se scot din cuptor, se taie în jumătate și se scoate compoziția din ei, lăsând cojile întregi. Se amestecă miezul cartofului cu branza de vaci, untul, telemeaua rasă, smânatâna, verdeața mărunțită și fulgii de migdale. Compoziția se pun în coaja cartofilor, se presara peste ei cașcavalul ras și se pun totul la cuptor pentru 10-15 minute, până când se rumenesc frumos. Pentru sos, se amestecă muștarul cu mierea. Acest sos se pune peste cartofi la servire, în farfurie.

Poftă bună!

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter