Jessica Alves a pozat topless. Cum arată astăzi fostul „Bărbat Ken”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 26 noiembrie 2021, 11:57

În urmă cu câteva luni, brazilianul Rodrigo Alves (38 de ani) a devenit femeie. După ce a șocat întreg mapamondul și a fost des criticat pentru că, inițial, și-a făcut mulțime de operații estetice pentru a se transforma în Bărbatul Ken, Alves a decis anul acesta că s-ar simți mai bine în pielea unei femei, așa că a devenit “Păpușa Barbie”. Alves și-a schimbat prenumele din Rodrigo în Jessica și a căpătat o popularitate neașteptată în rândul internauților din întreaga lume cu noua înfățișare și identitate.

”Am trecut prin 36 de ani de tranziţie, în care nu m-am simţit niciodată frumoasă, sexy sau senzuală. Acum, oamenii întorc capetele după mine şi beneficiez de atenţia multor bărbaţi, iar asta e fabulos pentru egoul meu. Cu toate acestea, nu am pe nimeni”, mărturisea Alves, potrivit publicațiilor internaționale.

Pentru a intra complet “în rolul” unei păpuși Barbie autentice, Jessica Alves a făcut o ședință foto îndrăzneață în care apare topless. Alves a publicat pe conturile sale de socializare pozele controversate și le-a artătat tuturor cât de mult se mândrește cu noul corp.

“Excelența nu este o abilitate. Este o atitudine” –  a scris Jessica în dreptul fotografiei topless.

Jessica Alves a pozat topless. Cum arată astăzi fostul "Bărbat Ken"

Printre imaginile postate de Jessica, apare și una în care poartă un body transparent din plasă, dar poza topless a strâns cele mai multe aprecieri din partea internauților – peste 50 de mii.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter