Inspirație de Crăciun. 4 idei de cadouri inedite pentru cei dragi

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 decembrie 2017, 16:40
Atât de puțin timp la dispoziție, atât de multe posibilități! Pentru toată lumea perioada Sărbătorilor e un permanent du-te-vino între magazine, cu o panică ce crește pe măsură ce ziua de 24 se apropie. Și, până la urmă, sfârșești iar în ultima zi cumpărând pe grabă ceva, orice, doar să fie acolo sub brad.

Și, mai mult decât atât, în fiecare an spui: la anul nu o să mă mai apuce 24 prin magazine! Promit! La anul o să mă ocup din timp.

Știm că e greu. Toți simțim acest lucru, nu ești singură! Din acest motiv, anul acesta, magicienii cadourilor de la AFI Cotroceni ne-au adus un set de propuneri care sigur te vor inspira.

Ce-ar fi, ca anul acesta, să îți pregătești singură cadourile? Un cadou hand made va avea o și mai mare valoare în ochii celui care îl va primi, nu crezi?

Ideea 1: Pentru mama, sora, cumnata sau soacra ta – un scrub dulce aromat

Orice femeie din familia ta se va bucura de un cadou făcut de mâinile tale. Ce zici de un scrub simplu cu aromă mentolată? Ai nevoie de zahăr, ulei de cocos, ulei esențial de mentă și colorant alimentar. Urmărește tutorialul de mai jos pentru a vedea cum prepari scrubul și cum îl poți ambala pentru un efect “wow”.

Ideea 2: Pentru prietenele tale – fular sau mănuși originale

Prietenele tale sunt femei frumoase, inteligente și șic. În loc să le cumperi banalele cosmetice sau bijuterii, fă-le cadouri personalizate. Cumpără mănuși sau fulare simple și coase sau lipește pietricele, patch-uri sau paiete în culorile preferate de ele. Mai jos, găsești un video din care te poți inspira.

Ideea 3: Pentru tați, cumnați, frați sau colegi de muncă – glob de sticlă personalizat

Și bărbaților din viața ta le poți oferi un cadou inedit cu ocazia acestui Crăciun. Ce zici de un glob de zapadă personalizat? Ai nevoie de borcănele cu capac, apă distilată, glicerină, decorațiuni și lipici puternic rezistent la apă. Urmărește tutorialul pentru a vedea cum se asamblează globul.

Ideea 4: Pentru adolescenții familiei – semne de carte personalizate

Iubitorii de cărți ai familiei se pot bucura de un cadou util și special, un semn de carte. Ai nevoie de hârtie colorată, lipici, carioci și un pic de îndemânare. Poți face un semn de carte în formă de om de zăpadă, de ren sau de personaj de poveste.

Și mai știi ceva? Dacă nu îți ies, sau dacă simți că nu ești încă pregătită pentru a fi tu spiridușul creator de cadouri, poți oricând să găsești inspirație și ajutor în AFI Cotroceni. Sigur vei găsi ceva să îți placă. Dar nu lăsa până în ultima zi, da? Ai promis!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter