Ești un videcător spiritual? Vezi care sunt semnele

De Oana Savin, pe
Majoritatea vindecătorilor nu sunt conștienți de faptul că sunt vindecători. Câteodată ei simt că sunt diferiți față de ceilalți dar nu își pot da seama de ce.

Ți se întmplă des să atragi persoane cu probleme? Și tu te simți atrasă de astfel de persoane? Și când găsești o persoană care are o problemă sufletească faci tot ce poți pentru a o ajuta? Atunci ai putea fi un vindecător.

Vindecătorii sau șamanii sunt oameni care posedă puteri vindecătoare și au capabilitatea de a repara oamenii „stricați” și să îi ajute să își vindece rănile.

Cuvântul „vindecare” înseamnă și aducător de lumină, de iubire și pace în viețile altor persoane. Majoritatea vindecătorilor își fac treaba fără a depune efort, chiar fără să fie conștienți că sunt vindecători.

Tu ești un vindecător?

5 semne că ești un vindecător

  1. Ești „stricat”

Dacă ai trecut prin multe în viață dar întotdeauna ai găsit o modalitate de a trece peste, de una singură, ai putea fi un vindecător. Se spune că experiența ajută o persoană să se maturizeze. Dacă viața a fost nedreaptă cu tine, dar te descurci foarte bine, atunci ai putea fi vindecător.

  1. Atragi persoanele cu probleme

Atragi persoane cu probleme sufletești? Majoritatea prietenilor tăi au astfel de probleme? Ai prefera să te afli în preajma oamenilor triști decât în a celor pozitivi și plini de energie? Dacă răspunsul tău este da, ai putea fi un vindecător. Vindecătorii tind să se înconjoare de persoane pe care le pot vindeca.

  1. Ești extrem de intuitiv

Oamenii pur și simplu nu te pot minți. Citești cu ușurință fețele. Când ceva este în neregulă poți simți. Cealaltă persoană nici nu trebuie să îți spună ceva, automat simți vibrații triste venind de la ea și știi că ceva este în neregulă.

  1. Iubești natura

Natura te fascinează. Cu cât ești mai aproape de natură, cu atât ești mai calmă. Vindecătorii sunt persoane care preferă pacea în fața zgomotului și a locurilor aglomerate. Dacă iubești animalele și îți pasă de cei din jur, ai putea fi un vindecător.

  1. Oamenii se deschid cu ușurință în fața ta

Oamenii din jurul tău au încredere în tine și se destăinuie. Ei nu ezită să îți povestească despre problemele lor personale. Li se pare ușor să se deschidă în fața ta, să îți spună că ești foarte înțelegătoare. Dacă oamenii îți spun lucruri pe care nu se încumetă să le zică altcuiva, atunci ai putea fi un vindecător.

Citește și: De ce ne electrizăm când atingem diverse obiecte 

Citește și: Cum arată și cât costă cel mai scump tort din lume

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter