5 semne că se gândeşte la altă femeie în timpul sexului

De Stela Moisescu, pe

De la gând până la fapt este doar un pas? Atunci ar fi cazul să afli dacă nu cumva în gândurile iubitului tău s-a strecurat o altă femeie. Mulţi bărbaţi îşi imaginează…
… alte femei în timpul sexului, dar foarte puţini sunt deconspiraţi.

Iată care sunt semnele că se gândeşte la altă femeie în timp ce face sex cu tine!

Închide ochii

Sexologii susţin că la bărbaţi instinctul de a închide ochii când simt excitare şi se apropie de orgasm este aproape nul în comparaţie cu cel al femeilor. Reprezentanţii sexului masculin, dimpotrivă, sunt incitaţi în mod deosebit de stimuli vizuali, aşa că tind să ţină ochii larg deschişi pentru a-şi urmări iubita în acţiune!

Dacă, de exemplu, iubitul tău închide ochii când îi faci sex oral, există riscul să-şi imagineze altă femeie, în loc să te privească cu interes.

Este egoist şi pasiv în pat

Atunci când are altă femeie în minte, fii sigură că nu va căuta să te satisfacă în timpul sexului. Dimpotrivă, va pune accentul pe plăcerea lui, aşa că va prefera acele scenarii, stimulări şi poziţii care să-i permită să primească plăcere, fără să ofere nimic în schimb.

Îi refuzi fanteziile

Să zicem că iubitul tău visează să încercaţi sexul anal, iar tu l-ai refuzat în nenumărate rânduri. Mulţi bărbaţi se gândesc în timpul sexului la lucrurile interzise. Aşadar, este posibil ca în timpul sexului să îşi imagineze că face sex anal cu altă femeie.

A fost virgin sau sunteţi de mult timp împruenă

Pe internet o femeie povesteşte că soţul ei îşi doreşte să facă sex cu alte femei şi precizează faptul că s-au căsătorit de tineri, la nici 20 de ani. După aproape cinci ani de căsnicie, bărbatul neexperimentat e curios să vadă cum este să facă sex şi cu alte femei.

Aşadar, dacă iubitul tău are puţină experienţă sexuală sau sunteţi de mult timp împreună creşte riscul ca el să-şi imagineze alte femei în timpul sexului!

Se uită după alte femei

În cazul în care iubitul tău are o pasiune arzătoare pentru o anumită vedetă feminină sau este pur şi simplu genul de bărbat căruia… îi fug ochii, creşte probabilitatea ca el să se gândească la aceste femei şi în timpul sexului!

Dă click şi descoperă ce gândesc bărbaţii în timpul sexului!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter