Horoscop Saturnia: Francisc I, un Papă anunţat de 3 semne rele

De Saturnia, pe

Saturnia ştie tot ce mişcă printre stele, fie ele pe cer sau pe pământ. De la zodii, la vedete, Saturnia analizează lumea mondenă din punct de vedere astral. Saturnia: Papa Francisc I a fost ales de conclav într-un moment tulbure al istoriei, anunţat de semne rele. Vezi ce spun astrele despre noul pontificat.
Conclavul de la Vatican a reuşit să cadă de acord asupra noului Suveran Pontif. Astfel, cardinalul argentinian de origine italiană Jorge Mario Bergoglio, arhiepiscopul de Buenos Aires a devenit cel de-al 266-lea Suveran Pontif, sub numele de Papa Francisc I.
Semenele care au precedat alegerea noului papă de la Roma prevestesc, însă, evenimente destul de sumbre şi, având în vedere ameninţările recente de război din Asia (Coreea de Nord), s-ar putea să urmeze o perioadă agitată.
Semenele rele despre care toată lumea vorbeşte nu sunt de neglijat, mai ales că unele dintre ele au avut aspect de-a dreptul Apocaliptic (fulgerul care a lovit Basilica Sf. Petru, pescăruşul care a atacat porumbelul păcii eliberat de Papa benedict, etc).

Cine este Papa Francisc I?

Născut pe 17 decembrie 1936 la Buenos Aires, Argentina, din părinţi imigranţi italieni, Jorge Mario Bergoglio este cunoscut pentru stilul cumpătat şi simplu.
Conservator şi cu o imagine de om simplu, aproape ascet, Jorge Mario Bergoglio merge cu autobuzul şi iubeşte reforma, motiv pentru care a şi fost ales în înalta funcţie, în ciuda faptului că nu era printre primii pe lista scurtă a conclavului.
„Cardinalii au mers până aproape de capătul pământului ca să mă găsească”, a glumit el, în primul discurs ca Papă al lumii catolice.
Gluma este cu atât mai bună, cu cât cardinalul Jorge Mario Bergoglio a fost luat în calcul şi la alegerea Papei Benedict al XVI-lea, când a ieşit pe locul doi.
Horoscop Saturnia: Francisc I, un Papă anunţat de 3 semne rele

Ce zodie are Papa şi ce fel de om este?

Potrivit horoscopului, Papa Francisc I este săgetător, ceea ce înseamnă că este o persoană puternică şi extrovertită, având ca element focul.
Cum a fost ales pe data de 13 (zi cu ghinion?), când mercur este retrograd, ar putea însemna un pontificat zbuciumat, presărat cu momente de tensiune, dar şi cu schimbări majore şi reforme nemaivăzute, ceea ce se şi aşteaptă de la Sanctitatea Sa.
Unul dintre defectele săgetătorilor sunt că devin foarte generoşi cu banii altora şi sunt extrem de optimişti, chiar şi atunci când ar fi nevoie de regruparea forţelor. Să sperăm, deci, că Biserica Catolică nu-i va da pe mână chiar toate conturile de la Vatican.
Nativii din săgetător mai sunt prietenoşi, pasionaţi de munca lor, iubesc aventura şi sunt călăuziţi de idealuri înalte. Pot fi aroganţi şi extravagnţi,dar au un talent organizatoric remarcabil şi cred cu tărie în dreptate şi adevăr.

Ce simbolizează numele Francisc, ales de noul Papă?

Cardinalul Jorge Mario Bergoglio a ales un nume care nu a mai folosit de un Suveran Pontif până acum. Numele de Francisc simbolizează sărăcia, umilinţa, simplitatea şi reforma, deoarece vine de la unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din istoria Bisericii Catolice, Sfântul Francisc de Assisi.
Acesta era un călugăr din secolul XIII care trăia foarte simplu şi ajuta săracii şi pe cei bolnavi. Adepţii lui au format Ordinul călugărilor franciscani, care propovăduiau traiul cumpătat, simplu şi favoriza săracii.
Citeşte mai departe şi află care sunt cele 3 semne rele care au înconjurat alegerea noului Suveran Pontif de la Vatican, pe pagina următoare!

CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intră şi căstigă!

http://on.fb.me/XeIJVO

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter