Energie și hituri cântate la unison: Așa a fost la concertul aniversar „Ca la 20 de ani”, susținut de Voltaj

De Unica.ro, pe

Concertul de la finalul lunii noiembrie de la Sala Polivalentă a adunat aproximativ 4000 de oameni care au cântat alături de Voltaj cele mai iubite hituri ale trupei. 

Evenimentul, o impresionantă desfășurare de forțe, a prezentat publicului printr-un show multimedia care îmbină elemente grafice și video cu jocuri de lumini și o scenografie atent creată, cele mai iubite piese ale ultimilor ani printre care „Albinuța“, „Și ce“,  Pic, pic“ și „Ca la 20 de ani“. În plus, trupa a cântat pe scena Sălii Polivalente alături de Loredana Groza cel mai recent single al lor, „Dependența mea“, piesa care se regăsește pe cel mai recent material discografic, „Ca la 20 de ani“.

„O sală Polivalentă arhiplină, un public care a avut o energie ca la 20 de ani și niște invitați superbi: Loredana, Cornel Ilie și Carla Stefani. Nici nu găsesc cuvinte destule și cuprinzătoare pentru cât de frumos a fost! E un cadou superb pe care l-am primit la aniversarea primilor noștri 20 de ani și o încheiere excelentă a turneului național . Am lansat și un album nou, am filmat videoclipul următorului nostru single intitulat , o seară PERFECTA! Le mulțumim din suflet tururor celor care au fost acolo pentru atmosfera extraordinară pe care au făcut-o!“, mărturisește Călin Goia.

Albumul „Ca la 20 de ani“ este disponibil în magazinele de specialitate Muzica, rețeaua Cărturești și online pe www.emag.ro . Pe cel mai recent material discografic se regăsesc 10 piese, dintre care putem aminti „Las tot“, „Cred ca-s hip“(feat. Noaptea Târziu), „Dependența mea” (feat. Loredana), „Amprente“, dar și „Nu-s ăla eu“ și „Om“.

În 2016, VOLTAJ a lansat albumul „X”, material care conține zece piese, printre care „Din toata inima”, „De la capăt”, „Kori Gent”, „Nana” (alături de Ruby), „A XII-A”, „Anotimpuri”, „X”. Hituri precum „Pic, pic”, „Dă vina pe Voltaj”, „Și ce”, „Meci de box”, „Mi-e dor de” au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În iunie 2017, trupa a colaborat cu vloggerii Noaptea Târziu pentru “Cred că-s HIP”, apoi a lansat alături de peste 200 de tineri talentați, cursanți ai școlilor de muzică Voltaj Academy, single-ul și clipul “Dincolo de stele”. Anul trecut, în prag de sărbători, VOLTAJ și Andra au colaborat pentru „Nu doar de ziua mea”, o poveste emoționantă însoțită de un videoclip realizat de Roman Burlaca. În noiembrie 2018, a lansat “Amprente”, iar de 1 decembrie, „100 de ani”, o melodie ale cărei versuri sunt compuse de fanii trupei special pentru aniversarea Centenarului. Vara aceasta, trupa a cântat pe o barcă în parcarea unui complex de birouri și a lansat „Las tot”, un îndemn la relaxare, distracție și vacanță.

Foto: Alexandru Constantin pentru VoltzMedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter