Elevi internați în spital cu halucinații, după ce o colegă le-a adus prăjituri cu marijuana

De Oana Savin, pe
Șase elevi au fost internați în spital cu halucinații puternice, după ce o colegă mai mare a adus la școală prăjituri cu marijuana.

Tânăra în vârstă de 16 ani care a adus prăjiturile se află printre elevii internați. În spital, ea a declarat polițiștilor că a pregătit prăjiturile acasă și a dorit să le împartă cu colegii ei mai mici în timpul prânzului, sperând că va fi „distractiv” să își vadă colegii drogați.

Prăjiturile erau pline de droguri. Conțineau echivalentul a șase țigări rulate pline de marijuana. Copiii halucinau puternic. Profesorii au realizat că ceva nu este bine și i-a luat la întrebări pe elevi. Ei le-au spus că au mâncat prăjituri cu droguri. Un alt profesor a sunat la urgențe și o mulțime de ambulanțe și mașini de poliție au sosit la fața locului. Din fericire s-a intervenit la timp și niciun copil nu a avut de suferit”, a declarat o sursă apropiată anchetei citată de Daily Mail.

Adolescenta este acum anchetată de poliție, întrucât marijuana este un drog ilegal în Marea Britanie.

O sursă a dezvăluit pentru The Sun că fata a ascuns prăjiturile în dulapul ei înainte de a le oferi colegilor la masa de prânz.

Se pare că tânăra nu va fi exmatriculată și nici pedepsită în urma acestui incident, după ce și-a cerut scuze școlii și copiilor care au ajuns la spital.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter