Ed Sheeran vine pentru prima oară în România. Cât costă biletele la concert

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Joi, 20 septembrie 2018, 13:34
Ed Sheeran (27 ani) urmează să susțină primul său concert în România, în data de 3 iulie 2019, pe Arena Națională din Capitală. 

Detalii despre primul concert Ed Sheeran în România

Artistul a anunțat azi că a inclus țara noastră în seria de spectacole pe care le va susține anul viitor. În perioada mai-august 2019, turneul nou-anunțat se va desfășura în Franța, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, România, Republica Cehă, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda și UK. Vânzarea biletelor începe pe 27 septembrie, la 10:00 ora Londrei, pentru toate spectacolele.

Ed Sheeran e unul dintre cei mai de succes artiști din noua generație, fiind totodată și artistul cu cele mai mari vânzări mondiale în 2017.

primul concert Ed Sheeran in Romania

La finalul anului trecut, artistul a primit Ordinul de Excelență al Imperiului Britanic pentru serviciile sale aduse domeniilor muzicii și acțiunilor caritabile. A câștigat o gamă largă de premii pe parcursul carierei sale, inclusiv 4 premii Grammy, 4 premii Ivor Novello, 5 premii BRIT Awards, 6 premii Billboard Awards – și multe altele.

Printre hiturile sale se numără “Galway Girl”, hitul Nr. 1 de Crăciun în 2017 în UK, “Shape of You”  sau “Thinking Out Loud”.

Cât costă biletele la concertul Ed Sheeran

Pe site-ul edsheeran.com s-au anunțat și prețurile biletelor la concertul Ed Sheeran.

Cei care vor să stea în picioare vor plăti 199 de lei, iar cei care vor să stea pe scaune vor plăti 399 sau 299 de lei. La aceste sume se adaugă 15 lei taxa de livrare sau 3 lei taxa de ridicare de la casierie.

Politica de vânzare a biletelor la primul concert Ed Sheeran în România e una specială

Artistul și echipa sa au o politică foarte strictă legată de vânzarea neetică a biletelor prin intermediul website-urilor secundare sau a altor metode neoficiale. De aceea, toate biletele la primul concert Ed Sheeran în România se vând personalizate cu numele cumpărătorului imprimat pe fiecare bilet.

O persoană poate comanda în numele său maxim 4 bilete, iar la momentul în care se face accesul la spectacol, cel puțin numele de familie imprimat pe bilet trebuie să corespundă cu documentul de identitate prezentat, iar a doua (și posibil a treia sau a patra) persoană poate avea acces doar împreună cu persoana posesoare a cărții de identitate. La cerere, trebuie prezentată și dovada plății biletelor.

Organizatorii îi roagă astfel pe cei care vor cumpăra bilete la primul concert Ed Sheeran în România să aibă la ei, în ziua spectacolului, actul de identitate.

Biletele urmează să fie puse în vânzare începând cu 27 septembrie, orele 12:00, pe www.eventim.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter