Cum arată femeia cu cel mai mare posterior din lume

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 12 august 2022, 14:32

Natasha Crown, o suedeză în vârstă de 27 de ani, vrea să devină femeia cu cel mai mare posterior din lume. Tânăra și-a făcut până acum cinci intervenții estetice la nivelul fesierilor pentru a le modifica mărimea, dar încă nu este complet mulțumită de rezultate, deși posteriorul ei este de-a dreptul imens.  Natasha Crown și-a făcut prima operație de mărire a fundului când avea 20 de ani, iar până acum a cheltuit pe operații circa 150 de mii de dolari.

O să am cel mai mare posterior din lume. Acesta este țelul meu și voi reuși să-l ating! Acum 7 ani am făcut prima operație, iar acum sunt programată deja pentru următoarea, cea cu numărul 6. Îmi place sentimentul de a avea un fund uriaș. Mi se pare că este foarte sexy și mă face să mă simt puternică – spunea Natasha, în urmă cu ceva timp, potrivit nypost.com.

Vezi cum arată Natasha Crown în galeria foto de mai jos.

Citeşte şi: Mai multe poze indecente cu o profesoară din Olt au ajuns la elevii ei. Femeia le publicase accidental pe WhatsApp

Deși este foarte mândră de formele ei, Natasha spune că nu are noroc în dragoste pentru că bărbații sunt intimidați de fizicul ei.

Ultima mea relație a fost acum șapte ani. De obicei, îmi place să duc lucrurile la extrem, iar asta îi sperie pe oameni. Personalitatea și fizicul meu îi înspăimântă pe bărbați – a adăugat tânăra.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter