Ce cadouri preferă să facă românii de Moș Nicolae

De Ioana Tătaru, pe
Potrivit unui studiu de piață, 87,3% dintre persoanele din mediul urban intenționează să cumpere cadouri de Moș Nicolae pentru cei dragi. Mai exact, 9 din 10 români vor face cadouri în acest an. Ce preferă aceștia să cumpere de sărbători?

Dulciurile, jucăriile și articolele de îmbrăcăminte/încălțăminte sunt cadourile preferate de români

Cadourile preferate de români sunt dulciurile (70,4%), urmate de jucării (48,2%) și de articole de îmbrăcăminte/încălțăminte (41,7%). Pe lângă acestea, au fost menționate și: fructe, cosmetice, cărți, bijuterii, accesorii, articole de design, accesorii pentru smartphone/tabletă, electronice și electrocasnice. De asemenea, cei care nu au găsit cadoul potrivit vor oferi și bani (2,0%).

Cadouri de sarbatori

Potrivit studiului, suma medie pe care respondenții o vor aloca pentru cadourile de Moș Nicolae este de 345,26 lei. Aproape jumătate dintre persoanele intervievate intenționează să cheltuie cu această ocazie între 100 și 250 de lei.

Studiul a fost realizat online, pe un eșantion reprezentativ la nivel national urban, în perioada 23-29 noiembrie 2018 și au fost intervievate 812 persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani.

Sursa: Mediafax.ro 

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter