Aydin Mod are 19 ani și a cheltuit peste 5.000 de dolari pentru a deveni o „Barbie atipică”. Cum arată acum

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 26 februarie 2021, 11:57

Aydin Mod are 19 ani, este din Roma, Italia, și a cheltuit până acum peste 5.000 de dolari pe operații estetice pentru a se transforma într-o “păpușă Barbie atipică”.

Aydin Mod a fost mereu fascinată de cum își poate modifica fizicul și a început să facă primele schimbări la nivelul corpului pe când avea 11 ani. De-a lungul anilor, tânăra și-a suspus corpul mai multor porceduri extreme – și-a tatuat globii oculari și o mare parte din suprafața corpului, și-a făcut mai multe piercing-uri, și-a bifurcat limba, și-a pus silicoane, și și-a operta chiar și zona intimă pentru a ajunge la înfățișarea dorită.

Acum, Aydin are peste 20 de piercing-uri și 12 modificări fizice notabile, pentru care a cheltuit, în total, circa 5.000 de dolari.

Tânăra este tare mândră de modul în care arată acum, este celebră pe rețelele de socializare, având peste 16 mii de urmăritori pe Instagram și nu s-a simțit niciodată deranjată de comentariile răutăcioase ale internauților.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

„Eu sunt singura persoană pe care trebuie să o mulțumesc. De exemplu, când oamenii îmi spun că sunt urâtă, eu nu iau acest lucru ca pe o insultă. Sunt o persoană normală, trăiesc o viață frumoasă și oricine nu este de acord cu felul meu de a fi, poate să stea în banca lui, departe de mine. Din fericire, am mult sprijin din partea multor oameni. Și, de obicei, cel mai bine mă înțeleg cu perosane care au un stil de viață complet diferit față de al meu, ceea ce mi se pare surprinzător”, a explicat Aydan, potrivit dailystar.co.uk.

Tânăra este decisă să nu se oprească aici cu modificările fizice și urmează, după cum zice ea, o schimbare la nivelul dinților, să-și pună dinți din metal, o intervenție la nivelul mușchilor fesieri și o altă modificare în zona bustului.

„Nu cred că mă voi opri vreodată. Vreau să-mi acopăr tot corpul cu tatuaje, vreau mai multe piercing-uri, vreau mai multe operații estetice”, a mai precizat fata, adăugând, la final, un mesaj pentru cei care o urmăresc: „Trebuie să aveți curajul să fiți voi înșivă și să faceți tot ce vă place, cât timp nu răniți pe nimeni. Fiți diferiți, dar fiți întotdeauna voi înșivă!”

Foto – Profimedia/Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter