Atenționare ANM! Ce spune prognoza meteo specială pentru Municipiul București

De Oana Dinu, pe
Meteorologii au emis o avertizare pentru Municipiul București ce vizează următoarele zile. Aceștia spun că vremea rea va pune stăpânire pe Capitală. Ce înseamnă această atenționare ANM.

Atenționare ANM pentru București. Meteorologii avertizează asupra condițiilor meteo ce vor afecta Capitala în următoarele zile. Temperaturile vor scădea și există probabilitatea de ninsoare.

Atenționare ANM pentru 16 – 17 noiembrie

De mâine de la ora 8 dimineață și până a doua zi la ora 8, vremea va deveni rece și temporar vor cădea precipitații slabe ce se pot transforma trecător în lapoviță sau fulguială. Temperaturile vor scădea și mai mult decât în zilele precendente, iar maxima va avea 4 – 5 grade. Noaptea, valorile termice se vor încadra între -2 și 0 grade. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări, rafale de 45…50 km/h.

Atenționare ANM pentru 17 – 18 noiembrie

Atenționarea continuă din data de 17 noiembrie, de la ora 8, până în 18 noiembrie, la ora 8 dimineața. Temperatura maximă mai scade câteva grade, astfel că va ajunge la 2 – 3 grade, iar minimele se vor încadra în jurul valorii de -2 grade. Și în acest interval este posibil să apară fulguieli, iar vântul va sufla slab, până la moderat.

Citește și: 

Grevă Metrorex. Cum vor circula trenurile din 19 noiembrie

Sute de copii sărmani au scris scrisori către Moș Crăciun. Mesajele lor sunt impresionante

Sursă foto: shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter