Alertă meteo ANM: Cod galben de vreme rea

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 iunie 2022, 14:15

ANM a transmis o avertizare meteo de tip cod galben valabilă în aproape toate țara, în perioada 17 iunie, ora 11:00 – 18 iunie, ora 06:00.

ANM a emis un cod galben de instabilitate atmosferică accentuată. Se vor semnala ploi torențiale, vijelii și în unele zone grindină.

Alertă meteo ANM: Cod galben de vreme severă

În Transilvania, Moldova, Oltenia, Muntenia și local în Dobrogea și Banat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Vor fi descărcări electrice, intensificări ale vântului și vijelii (viteze la rafală de peste 55…75 km/h), averse torenţiale și izolat grindină. Noaptea aria acestor fenomene va fi în restrângere treptată. Cantitățile de apă vor depăși 20…30 l/mp și izolat 40 l/mp, potrivit ANM.

Citește și: La 52 de ani, Mihaela Rădulescu arată senzațional în costum de baie

Ținutele vedetelor la Unica Urban Party 2022

Tudor Chirilă, despre subiectele la română de la Evaluarea Națională 2022: „Este un examen de Academia de Poliție?”

Cum a aflat Shakira de infidelitățile lui Gerard Pique

Vremea în București

În Capitală, în intervalul 17 iunie, ora 11:00 – 18 iunie, ora 06:00, se anunță ploi, vânt, posibilie vijelii și grindină.

Gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere din orele amiezii, când vor fi perioade cu descărcări electrice, intensificări ale vântului și vijelii (viteze la rafală în medie de 55…75 km/h), averse și posibil grindină. Cantitățile de apă vor depăși 5…10 l/mp și izolat 15…20 l/mp. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar temperatura aerului pe parcursul nopții va fi de 14…17 grade.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter