3 moduri stylish de a-ți împodobi bradul de Crăciun în 2016

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 decembrie 2017, 16:40
Mai e puțin până când magia sărbătorilor de iarnă o să pună stăpânire pe oraș și pe casele noastre, așa că noi am început deja să ne uităm prin magazine după tot felul de decorațiuni.

Dacă și ție îți plac sărbătorile la fel de mult ca și nouă, atunci probabil că vrei să știi care sunt tendințele în materie de decorațiuni pentru brad, în această iarnă. Ei bine, în 2016, la fel ca și în anii trecuți, există o varietate de moduri stylish de a-ți împodobi bradul de Crăciun, atât cu decorațiuni hand-made, cât și cu decorațiuni pe care le găsești în magazine. Iată trei dintre trendurile noastre preferate!

Le găsești, împreună cu multe alte idei inspirate, la Târgul de Crăciun din AFI Cotroceni.

Decorațiunile din lemn și hârtie

E complicat să faci acasă decorațiuni din lemn, însă pentru cele din hârtie există o mulțime de tutoriale pe Internet, așa că îți poți da frâu liber imaginației! Decupează steluțe, brăduți, inimioare sau reni dintr-un carton alb, leagă-le niște panglici simple sau chiar niște sfoară și gata! Ai obținut niște decorațiuni hand-made foarte stylish. Pentru un efect spectaculos, combină-le cu câteva figurine din lemn pe care le găsești în orice magazin de decorațiuni.

decoratiuni-din-lemn

Decorațiunile ton pe ton

Brazii decorați cu elemente festive de aceeași culoare nu sunt o noutate, însă rămân și anul acesta la modă. Cumpără globuri, beteală și luminițe într-o singură nuanță – albe, roșii, aurii, argintii sau chiar negre – și vei obține un brad de Crăciun super stylish, exact ca-n filme!

glob-rosu

Decorațiunile din fructe uscate și condimente

Dacă preferi brazii artificiali, din motive lesne de înțeles, atunci cu siguranță că îți e dor să simți parfumul Crăciunului în casă, în perioada sărbătorilor. Tocmai de aceea, ca soluție de compromis, dar și pentru că sunt foarte stylish, poți opta pentru decorațiunile din fructe uscate și condimente. Feliile uscate de lămâie, portocală, lime sau măr, combinate cu batonașele de scorțișoară îți vor parfuma toată casa și vor da bradului tău un aer cu totul special.

decoratiuni-din-fructe-pentru-craciun

Descoperă mai multe moduri stylish de a-ți împodobi bradul de Crăciun la Târgul ideilor de Crăciun, din centrul comercial Afi Palace Cotroceni. Târgul are loc în perioada 9 – 24 decembrie și este o destinație obligatorie pentru toți cei care iubesc sărbătorile de iarnă! Invită-ți prietenii și bucurați-vă împreună de băuturi calde gratuite, de colțul în care se pot scrie scrisori pentru Moș Crăciun, de toate decorațiunile și aromele Crăciunului, dar și de idei practice de ambalat cadouri sau de o mulțime de premii instant!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter