3 idei de decorațiuni fun pentru bradul de Crăciun

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 decembrie 2017, 16:40
În preajma Sărbătorilor suntem în căutare de idei bune. De cadouri, de decorațiuni, de meniuri. Vrei să iasă totul perfect, doar e sărbătoarea ta preferată, nu-i așa?

Dacă anul acesta vrei să-ți transformi casa într-un tărâm de poveste în preajma sărbătorilor, atunci ar trebui să începi deja pregătirile.

Nu trebuie să cheltuiești o mulțime de bani pentru a avea ornamente și decorațiuni frumoase de Crăciun. Pe unele dintre ele poți să le faci chiar singură, din materiale inedite, iar rezultatul poate fi spectaculos, dacă ești dispusă să le acorzi timpul și răbdarea necesară.

Iată 3 idei de decorațiuni fun pentru bradul de Crăciun, pe care le poți face acasă și care îți vor impresiona cu siguranță toți oaspeții!

Decorațiuni din turtă dulce

Dacă îți place să gătești, dacă ai timp și chef, și visezi la niște decorațiuni cu totul și cu totul special, atunci figurinele din turtă dulce pot fi o opțiune pentru tine. Sunt destul de ușor de realizat, nu trebuie să fii maestru cofetar pentru asta, iar rezultatul e spectaculos!

turta-dulce

Decorațiunile din materiale textile

Pânză colorată, nasturi, panglici, fetru… acestea ar fi materialele necesare pentru a obține niste decorațiuni textile inedite, colorate, ca în povești. Îți poți implica toată familia într-un week-end în această activitate, iar rezultatele vor fi cu siguranță pe măsura așteptărilor.

inimioare-din-fetru

Decorațiuni din hârtie, în formă de îngerași

Pe Internet se găsesc o mulțime de tutoriale legate de decorațiunile hand-made, așa că nu îți va fi greu să realizezi astfel de figurine din hârtie, dacă îți dorești niște decorațiuni cu adevărat speciale. Cu puțină răbdare, bradul tău de Crăciun, de anul acesta, ar putea fi decorat cu o mulțime de îngerași adorabili din hârtie.

ingerasi-din-hartie

Descoperă mai multe moduri stylish de a-ți împodobi bradul de Crăciun la Târgul ideilor de Crăciun, din centrul comercial Afi Palace Cotroceni. Târgul are loc în perioada 9 – 24 decembrie și este o destinație obligatorie pentru toți cei care iubesc sărbătorile de iarnă! Invită-ți prietenii și bucurați-vă împreună de băuturi calde gratuite, de colțul în care se pot scrie scrisori pentru Moș Crăciun, de toate decorațiunile și aromele Crăciunului, dar și de idei practice de ambalat cadouri sau de o mulțime de premii instant!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter