Învaţă să prepari o supă de vită delicioasă. Nu e deloc greu! Ingrediente
► un kg rasol de viţel
►3 morcovi
►2 cepe albe
►o ţelină mică
►un ardei gras
►un păstârnac
►o rădăcină pătrunjel
►2-3 roşii
►4 cartofi
►sare
►pătrunjel
Preparare:
1. Se curăţă rasolul de pieliţe şi se lasă 2-3 minute în apă rece. Se scoate şi se pune să fiarbă în apă cu o linguriţă de sare.
2. Se curăţă legumele şi se spală. Se taie cubuleţe, mai mici sau mai mari, în funcţie de preferinţe, apoi se pun să fiarbă la foc potrivit. Se opăresc roşiile, se spală şi se pasează. Piureul de roşii se adaugă în ciorbă.
3. După ce a fiert carnea, se scoate, se taie cubuleţe, apoi se pune înapoi în ciorbă. Se serveşte ornată cu pătrunjel.
Daca ti s-a facut pofta, incearca aceasta reteta de ciorba de vacuta! E incredibila!