REŢETE: Ruladă învelită în bacon

De Libertatea pentru femei, pe

Ruladele din carne sunt cea mai bună alegere atunci când aveţi invitaţi sau când vreţi să serviţi o cină savuroasă. Iată reţeta pentru o ruladă învelită în bacon crocant.

Ingrediente:
►800 g carne tocată de vită
►2 ouă
►o ceapă roşie
►2-3 căţei usturoi
►150 ml vin roşu demidulce
►150 g unt
►3-4 linguriţe ulei de măsline
►sare 
►piper negru măcinat
►cimbru verde măcinat
►200 g brânză Camembert
►12 felii bacon semiafumat

1. Se curăţă ceapa şi usturoiul, se taie cubuleţe şi se pasează cu blenderul. Se unge tigaia cu uleiul de măsline şi se înăbuşă amestecul de ceapă şi usturoi.
2. Se adaugă carnea tocată mărunt, chiar pasată, şi se căleşte la foc potrivit. După ce a dispărut sucul propriu, se adaugă vinul roşu, puţin câte puţin.
3. Se potriveşte cu sare, piper şi cimbru şi se lasă să se răcorească la temperatura camerei.
4. Se adaugă untul şi ouăle şi se frământă bine. Se aşază feliile de bacon pe o folie de copt, apoi se toarnă compoziţia de carne, se pun feliile de brânză Camembert, se rulează şi se aşază în tavă. Se dă la cuptor să se rumenească. Se serveşte la aperitiv cu diferite garnituri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter