Reţete raw: Tort îngheţat cu caise, ciocolată şi mango fără foc

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 29 aprilie 2021, 11:32

O reţetă delicioasă şi numai bună pentru căldurile din zilele următoare. În plus, caisele sunt printre cele mai gustoase fructe de sezon acum. Încercaţi această reţetă de prăjitură fără foc cu caise, mango şi ciocolată.
Ingrediente crustă
1 ceaşcă seminţe de mac
1 ceaşcă fulgi de nucă de cocos
1 ceaşcă nuci
4 curmale
Extract de vanilie
Mod de preparare
Râşniţi fin seminţele de mac şi nuca de cocos.
Amestecaţi nucile, curmalele şi vanilia într-un blender până obţineţi o pastă fină.
Adăugaţi amestecul de mac şi cocos la aluat. Presaţi aluatul astfel format într-o formă de tartă sau tavă puţin adâncă.
Cremă de caise
Câteva caise
3 linguriţe de ulei de cocos topit
2 linguriţe sirop de agave
Vanilie
Amestecaţi toate ingredientele într-un blender până obţineţi o pastă fină.

Uite cea mai simpla reteta de dulceata de caise!
Reţete raw: Tort îngheţat cu caise, ciocolată şi mango fără foc
Cremă de mango
1 ceaşcă de pulpă de mango
2 linguriţe de ulei de cocos topit
1 linguriţă unt de cacao
3 linguriţe sirop de agave
Vanilie
Amestecaţi toate ingredientele în blender până obţineţi o pastă fină.
Topping de ciocolată
2 linguriţe pudră de cacao
½ ceaşcă apă
½ cească alune caju
1 linguriţă unt de cacao topit
1 linguriţă ulei de cocos topit
2 linguriţe extract de vanilie
Sirop de agave, după gust
Amestecaţi toate ingredientele în blender până obţineţi o pastă fină. Îndulciţi după gust.
Asamblare tort
După ce turnaţi cremele în straturi peste aluatul din formă, răciţi la congelator până se întăreşte prăjitura.
Poftă bună !
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter