Reţete raw: Tartă cu ciuperci şi spanac fără foc

De Diana Zagrean, pe

Reţetele de toamnă sunt întotdeauna variate şi pline de arome incredibile. Ce spuneţi de un amestec sănătos de legume de sezon, în variantă raw, numai bun pentru familie şi prieteni veniţi în vizită? Iată cum se prepară o tartă cu ciuperci şi spanac fără foc.
Ingrediente ciuperci marinate:
2 ceşti ciuperci tocate (champignon dar şi de pădure)
1/3 ceaşcă ulei de măsline
1/3 ceaşcă oţet balsamic
1 lingură sirop de agave sau miere de albine (opţional)
Amestecaţi împreună uleiul, oţetul şi îndulcitorul (sirop de agave sau miere). Puneţi ciupercile într-un castron şi turnaţi marinata peste ele. Amestecaţi şi daţi la frigider peste noapte.
Ingrediente crustă:
1 ceaşcă migdale înmuiate
1 ceaşcă alune de pădure
½ ceaşcă seminţe de in
Un praf de sare de mare
Pper după gust
Scurgeţi apa de la migdale şi amestecaţi-le într-un blender, alături de alunele de pădure, seminţe de in, sare şi piper. Presaţi într-o formă de tort sau tartă şi daţi la rece.
Citeşte mai departe şi află cum să faci o tartă de ciuperci cu spanac fără foc pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter