Reţete raw: Macarons cu kaki, ceai verde, cocos şi afine fără foc

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 08 februarie 2023, 17:46

Macarons sunt printre cele mai cunoscute dulciuri franţuzeşti şi nu degeaba sunt considerate un desert rafinat, pentru oaspeţi aleşi. Dacă vă plac dulciurile raw sau aveţi prieteni adepţi ai stilului de viaţă raw-vegan, trebuie să încercaţi reţeta noastră. Iată cum să preparaţi macarons cu kaki, ceai verde, cocos şi afine fără foc.
Ingrediente kaki macarons :
½ ceaşcă piure de fruct kaki (se găseşte şi la noi în supermarketuri, se aseamănă cu piersicile la gust şi consistenţă)
2 ceşti nucă de cocos rasă, neîndulcită
¼ ceaşcă sirop de agave
½ lingură extract de vanilie
Ingrediente macarons cu rodie:
½ ceaşcă piure de rodie (conţinutul de la 1 rodie şi ½ ceaşcă smochine)
2 ceşti nucă de cocos rasă, neîndulcită
¼ ceaşcă sirop de agave
½ lingură extract de vanilie
Ingrediente macarons cu ceai verde:
2 ceşti nucă de cocos rasă, neîndulcită
½ lingură pudră de ceai verde (matcha)
2 linguri ulei de cocos
¼ ceaşcă sirop de agave
½ lingură extract de vanilie
Ingrediente macarons cu afine:
2 ceşti nucă de cocos rasă, neîndulcită
½ ceaşcă piure de afine
2 linguri ulei de cocos
¼ ceaşcă sirop de agave
½ lingură extract de vanilie
Citeşte pe pagina următoare cum se prepară delicioasele macarons din ingrediente 100% naturale, după o reţetă raw!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter