DESERT RAW: Tarte cu mandarine şi cremă de ghimbir fără foc, de post

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 07 aprilie 2022, 12:02

Mod de preparare:
Amestecaţi într-un blender feliile de mandarine şi ghimbirul ras. Adăugaţi restul ingredientelor pentru crema de ghimbir şi mandarine şi amestecaţi până la omogenizare. Daţi la rece într-un vas acoperit.
Amestecaţi nuca de cocos rasă cu alunele caju şi coaja de citrice pentru fursecuri macarons cu mandarine şi lime. Adăugaţi şi restul ingredientelor şi amestecaţi cu o spatulă sau lingură până la omogenizare.
Întindeţi aluatul pe o coală de hârtie de copt şi tăiaţi fursecuri cu o formă de biscuiţi unsă cu ulei de cocos, ca să nu se lipească. Daţi fursecurile astfel tăiate la congelator circa 15 minute, să se întărească.
Folosiţi o lingură pentru a plasa cremă de ghimbir şi mandarine pe fiecare macaron. Decoraţi cu felii de mandarine fără sâmburi.
Poftă bună!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter