Mod de preparare:
Amestecaţi într-un blender feliile de mandarine şi ghimbirul ras. Adăugaţi restul ingredientelor pentru crema de ghimbir şi mandarine şi amestecaţi până la omogenizare. Daţi la rece într-un vas acoperit.
Amestecaţi nuca de cocos rasă cu alunele caju şi coaja de citrice pentru fursecuri macarons cu mandarine şi lime. Adăugaţi şi restul ingredientelor şi amestecaţi cu o spatulă sau lingură până la omogenizare.
Întindeţi aluatul pe o coală de hârtie de copt şi tăiaţi fursecuri cu o formă de biscuiţi unsă cu ulei de cocos, ca să nu se lipească. Daţi fursecurile astfel tăiate la congelator circa 15 minute, să se întărească.
Folosiţi o lingură pentru a plasa cremă de ghimbir şi mandarine pe fiecare macaron. Decoraţi cu felii de mandarine fără sâmburi. Poftă bună!