Minestrone cu găluşte din cartofi

De Lumea Femeilor, pe Ultimul update Luni, 09 noiembrie 2020, 11:59

Iată cum se prepară un minestrone delicios pentru 4 persoane. Nu durează decât o oră!
► 250 g morcovi
► 3 tulpini ţelină
► 1 pachet combinat de amestec de găluşte (jumătate cartofi cruzi, jumătate cartofi fierţi, pentru 8 găluşti)
► 3 linguriţe arpagic tocat
► sare & piper proaspăt măcinat
► 2 linguriţe ulei de măsline
► 2 crenguţe rozmarin
► 300 g bucheţele broccoli
► 50 g mazăre (îngheţată)
► 1,5 l supă de legume (instant sau făcută în casă)
► puţin parmezan ras

► Se curăţă şi se taie în felii subţiri morcovii şi ţelina. Se taie broccoli în bucăţi mai mici dacă este necesar.
► Se prepară amestecul de găluşte conform instrucţiunilor, amestecând şi 2 linguriţe de arpagic tocat şi se lasă să se umfle. Cu mâinile umede, se formează cca 24 de găluşte. Se fierb la foc mic, în apă sărată, 20 de minute.
► Se încinge uleiul într-o tigaie şi se călesc legumele (mai puţin mazărea). Se adaugă rozmarinul şi supa şi se dă în fiert cca 15 minute. După 5 minute se adaugă şi mazărea. Se pun găluştele scurse de apă şi restul de arpagic în supă, se repartizează în boluri şi se presară deasupra parmezan ras.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter