Reţete de Halloween: Brioşe păianjen cu glazură de ciocolată

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 22 iunie 2020, 15:55

Mod de preparare:
1. Banana se curăţă, se pasează, se stropeşte cu zeamă de lămâie şi se mixează până se omogenizează.
2. Ouăle se bat cu zahărul, până se topeşte tot zahărul, apoi se adaugă untul frecat cu ciocolata şi uleiul, banana şi făina cernută cu praful de copt. Se amestecă uşor şi se toarnă în formele unse cu unt şi tapetate cu făină. Brioşele se pun în cuptorul foarte bine încins şi se coc la foc iute 15-20 minute.
3. Pentru glazură albă, se amestecă zahărul pudră cu zeama de lămâie până se topeşte tot zahărul şi se obţine o cremă densă. Din această compoziţie se separă apoi 2 linguriţe în care se înglobează cacaua.
4. Brioşele se ornează cu cele două glazuri şi se lasă deoparte să se răcească.

Nu omite nici rețeta clasică de briose cu ciocolata!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter