DESERT: Prăjitură anti-rid cu grepfrut şi mac. Vezi reţeta care te întinereşte

De Diana Zagrean, pe

Toate femeile vor să scape de riduri şi să arate mai tinere în fiecare zi. Ceea ce puţini ştiu este că unele dulciuri ne ajută să ne menţinem un ten frumos, fără riduri. Iată o reţetă de prăjitură care conţine ingredienţi activi în lupta cu îmbătrânirea tenului.
Fructele de grepfrut conţin un aminoacid foarte important în lupta organismului cu efectele îmbătrânirii şi stresului: arginina. La 100 de grame de pulpă de grepfrut aveţi 89 de miligrame de arginină activă, fructul fiind depăşit doar de avocado la concentraţia de aminoacizi esenţiali tenului frumos.
Arginina ajută la refacerea celulelor tenului, îmbunătăţeşte fibrele musculare şi susţine buna funcţionare a glandei pituitare. Rolul argininei în regenerarea celulară de la nivelul pielii este foarte important, motiv pentru care aceasta este folosită adesea la vindecarea rănilor.
Iată o reţetă de prăjitură delicioasă cu grepfrut şi mac, numai bună pentru un ten curat şi fără riduri. Consumată alături de un pahar de lapte, prăjitura antirid vă va lumina tenul, vă scapă de celulele moarte şi ridurile fine.
Ingrediente:
4 ouă mari
200 grame unt
200 grame făină
Praf de copt
200 grame zahăr fin
Praf de sare
Coaja de la un grepfrut mare
3 linguri suc de grepfrut
200 grame seminţe de mac
Ulei pentru uns tava
Citeşte mai departe, pe pagina următoare şi află cum se prepară delicioasa prăjitură antirid.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter