Invata sa prepari und esert rapid si delicios cu inghetata de zmeura.
►250 g brânză proaspătă
► 150 g smântână
► 250 g zahăr
► 150 g zmeură congelată
► 4 pahare de plastic
► 4 beţişoare de îngheţată din lemn
Încearcă şi reţeta noastră de pudding din griş cu sos de zmeură
► Se amestecă brânza cu smântâna şi cu 150 g de zahăr. Se adaugă 50 g de zmeură şi se amestecă cu atenţie. Se umple fiecare pahar din plastic cu 2/3 din compoziţie.
► Se amestecă restul de zmeură cu 100 g de zahăr şi se pune în pahare, deasupra compoziţiei de brânză.
► Se amestecă restul de compoziţie şi se dă prin sită. Se toarnă acest amestec în pahare, deasupra, apoi se înfige în centru câte un beţişor din lemn. Se pun cupele la frigider pentru 2 ore. Se scot, se cufundă paharele în apă fierbinte şi se scoate îngheţata din cupe. Se serveşte imediat.