Reţete de pizza – top 10 pe care trebuie să le încerci!

De Adina Radu, pe

Pizza a devenit un preparat popular chiar şi la noi. Atunci când eşti grăbită, alege o reţetă de pizza care se poate transforma repede într-o cină
delicioasă sau o gustare ideală pentru job.

Noi îţi recomandăm 10 reţete de pizza pe care trebuie să le încerci.

Pizza Delicioasa

Reţeta de pizza Delicioasa este una destul de clasică, dar care ascunde câteva mici secrete care o transformă într-un preparat special: mozzarella, măsline negre, ciuperci, şuncă de Praga şi mai ales câteva condimente care vor face diferenţa.

Pizza Calzone

O reţetă specială, care poate conţine mai multe tipuri de şuncă şi brânzeturi, Calzone este pizza împăturită, una dintre prefetele tuturor celor care adoră această mâncare italienească.

Pizza Rustica 

Aceasta reţetă de pizza este una dintre cele mai simple, dar şi dintre cele mai gustoase. Are la baza aromele date de piperul alb şi usturoi şi un gust deosebit dat de combinaţia dintre roşiile cherry şi mozzarella.

Pizza de cartofi noi

Este o reţeta specială şi destul de puţin cunoscută, însă cei care au încercat-o cu siguranţă ca au trecut-o într-un top al favoritelor. Combinaţia inedită dintre cartofi noi, cârnaţi şi pătrunjel verde transformă pizza într-un adevărat festin culinar.

Pizza cu pui şi ananas

Dacă îţi plac gusturile inedite, atunci trebuie să încerci această reţetă de pizza. Puiul şi anansul, ingredientele de bază, transformă pizza într-un veritabil fel de mâncare: uşor şi fresh.

Pizza picantă

Dacă iubeşti mâncărurile picante, atunci trebuie neapărat să testezi pizza picantă. Diferenţa o face salamul picant şi câteva arome bine alese, care îl scot mai bine în evidenţă.
Pizza vegetariană

Ideală dacă îţi doreşti să mănânci cât mai sănătos şi natural, dar şi dacă te fereşti de grăsimi, există numeroase reţete de pizza vegetariană. Încercă o pizza vegetariană cu masline verzi şi negre
Pizza mediteraneană

O reţeta de pizza din care nu poate să lipsească uleiul de măsline şi oregano. Pizza mediteraneană are un gust specific şi un aspect apetisant!

Pizza Capriciosa

Este iar una dintre cele mai populare reţete de pizza. O reţeta ce conţine anghinare în ulei, broccoli şi jambon nu poate fi altfel decât delicioasă.

Pizza cu peşte

Reţetele de pizza cu peşte sunt variate şi diferă în funcţie de peştele pe care îl foloseşti ca ingredient principal. Pentru că conservele de ton sunt la îndemâna oricui, dar şi pentru că tonul este un peşte cu un gust putenic, atunci incearcă pizza cu ton şi măsline.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter