REŢETE: Plăcintă cu carne şi ouă

De Libertatea pentru femei, pe

Românii iubesc carnea şi plăcintele, deci o reţetă de plăcintă cu carne este o idee foarte bună. Iată cum să prepari o plăcintă de carne cu ouă, bacon afumat şi smântână ca la carte.
► Ingrediente
Pentru aluat:
► 150 g unt
►sare
►300 g făină
►3-4 linguri iaurt
Pentru umplutură:
► piper
►300 g piept de curcan
►100 g bacon semiafumat
►3 linguri smântână
►3 ouă crude
►3 ouă fierte
►100 g cașcaval
►2 linguri pesmet 
►o legătură mărar

► Preparare:
1. Se amestecă într-un bol făina cu sarea, untul moale și iaurtul. Se încorporează și se obține o cocă tare.
2. Separat, se fierbe pieptul de pui. Se taie baconul cubulețe, care se călesc în suc propriu, cât să se rumenească.
3. Pieptul fiert se toacă mărunt. Se amestecă cu ouăle crude, pesmetul, mărarul tocat, baconul, smântâna și cașcavalul ras.
4. Se întinde aluatul în tavă. Se pune compoziția, apoi ouăle fierte, se acoperă cu o foaie subțire de aluat și se coace.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter