REŢETE: Mâncare bavareză cu viţel şi ciuperci

De Libertatea pentru femei, pe

Iată o reţetă delicioasă de tocăniţă bavareză cu viţel, cartofi şi ciuperci. Este perfectă servită alături de murături trafiţionale sau varză acră.

► Ingrediente
► 500 g pulpă de viţel
► 500 g cartofi mici în coajă roşie
► 500 g ciuperci
► 4 cepe roşii
► 50 g unt
► 3-4 linguri ulei de măsline
► 250 ml vin roşu demisec
► o linguriţă paprika
► sare
► salvie
► piper negru măcinat

► Preparare:
1. Se taie pulpa de viţel cubuleţe, care apoi se stropesc cu vin şi se dau cu sare, piper şi salvie.
2. Se curăţă ceapa, se spală, se taie solzişori şi se căleşte în ulei. Se pune carnea şi se călesc împreună, apoi se adaugă restul de vin şi untul.
3. Se curăţă şi se spală cartofii şi ciupercile. Cartofii se fierb în apă cu o linguriţă de sare. Ciupercile se călesc cu carnea.
4. Se scot cartofii, se scurg şi se adaugă în cratiţă. Se mai pun sare, piper, paprika şi salvie şi se bagă în cuptor. Se lasă să se rumenească.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter