REŢETE DESERT: Brioşe cu ciocolată caldă şi cremă

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 08 februarie 2023, 17:55

Ingrediente cremă de ciocolată caldă:
½ ceaşcă unt la temperatura camerei
4 ceşti zahăr pudră
½ ceaşcă pudră pentru ciocolată caldă (câteva plicuri de mix pentru ciocolată caldă din comerţ)
½ ceaşcă smântână grasă (peste 36% grăsime)
Mod de preparare cremă de ciocolată caldă:
Amestecaţi într-un vas mic praful de ciocolată caldă şi smântâna. Încălziţi la foc mediu, până aproape de fierbere. Daţi deoaprte înainte să înceapă să clocotească.
Într-un castron mare amestecaţi untul până devine o cremă moale şi adăugaţi zahărul pudră. Amestecaţi încet la mixer şi adăugaţi treptat crema de ciocolată caldă. Măriţi viteza mixerului până obţineţi o cremă de ciocolată caldă pufoasă, aproape de o consistenţă spumoasă.

Folosiţi un şpriţ pentru fursecuri şi ornaţi brioşele de ciocolată cu crema de ciocolată caldă. Presăraţi bucăţi de bezea sau bomboane colorate pe deasupra cremei şi daţi la rece până la servire.

Poftă bună!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter