Ciorbă ţărănească

De Libertatea pentru femei, pe

Această ciorbă bogată şi hrănitoare este masa ideală pentru zilele calde de vară.
Ingrediente
► 150 g bacon
►2 cepe roşii
►2 ardei capia
►2 cartofi
►un ardei verde
►2 morcovi
►o ţelină
►sare grunjoasă
►piper negru măcinat
►200 ml suc de roşii
►2 linguri ulei de floarea-soarelui
►o legătură pătrunjel

Preparare:
1. Se curăţă legumele şi se spală. Baconul se taie feliuţe şi se înăbuşă în sucul propriu, 5 minute.
2. Se taie legumele, mai puţin cartofii, şi se călesc în ulei 2-3 minute, apoi se pune apă şi se lasă la fiert.
3. După ce s-au înmuiat legumele, se adaugă cartofii curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe şi baconul.
4. Când s-au fiert, se adaugă sucul de roşii, sare şi piper. Se mai clocoteşte 10 minute şi se serveşte cu pătrunjel.
Încearcă şi reţeta de ciorbă rădăuţeană!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter