REŢETE: Ciorbă din carne de porc

De Libertatea pentru femei, pe

Iata cum sa prepari o ciorba din carne de porc ca la mama acasa, dupa o reteta simpla, cu ingrediente naturale.
Ingrediente
► 800 g burtă de porc
►o ceapă mare
►un ardei gras verde
►un ardei gras roşu
►2 morcovi
►o felie rădăcină ţelină
►o rădăcină pătrunjel
►o cutie roşii în bulion
►1/2 litru zeamă de varză
►sare

Preparare:

1. Carnea spălată şi porţionată se fierbe în apă rece cu un praf de sare şi se spumează.
2. Ceapa se taie mărunt, morcovii rondele, iar ardeii fâşii. Rădăcina de ţelină şi cea de pătrunjel se taie cubuleţe.
Încearcă şi reţeta noastră de borş de dovlecei dres cu smântână
3. Când carnea este semifiartă, se pun legumele şi se continuă fierberea împreună. Când legumele şi carnea sunt aproape fierte, se adaugă roşiile tăiate mărunt şi sucul lor. Se lasă să dea un clocot şi apoi se acreşte cu zeama de varză. Se mai dă într-un clocot şi se opreşte focul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter