REŢETE: Ardei umpluţi cu cuşcuş

De Libertatea pentru femei, pe Ultimul update Joi, 17 octombrie 2019, 11:35

Ardeii umpluţi sunt un fel de mâncare cu care nu poţi da greş. De ce să nu încerci o variantă de reţetă orientală, cu cuşcuş.

► Ingrediente
► 4 ardei roșii
► 1-2 crenguțe busuioc
► 300 ml supă
► sare
► piper negru măcinat
► 350 g cuşcuş
► 2 cepe roșii
► 3-4 căței usturoi
► 3 linguri ulei de măsline
► 200 g piure de roșii
Preparare:
1. Se spală ardeii, se taie jumătăți și se scot seminţele. Se lasă cu gura în jos să se scurgă. Se spală și se curăță ceapa roșie. Se taie solzișori fini și se freacă cu sare și piper. Se pisează usturoiul și se amestecă cu ceapa roșie.
2.  Se încinge uleiul și se călesc ceapa şi usturoiul. Se amestecă cu cușcuș. Se înăbușă cu supa fierbinte și se amestecă bine până se leagă.
3. Se umplu ardeii cu cușcuș, se pun frunze de busuioc și se bagă în cuptorul încins. Se lasă să se rumenească.

Încearcă și această rețetă de cuscus cu legume

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter