SUPĂ DE PUI CU TĂIEȚEI

De Libertatea pentru femei, pe

O reţetă uşoară şi delicioasă, pe gustul întregii familii.

► Ingrediente
► 300 g piept de pui 
►3 morcovi
►o legătură ceapă verde
►2 fire usturoi
►un ardei verde
►un ardei capia
►o țelină rădăcină
►o rădăcină pătrunjel
►un păstârnac
►o legătură pătrunjel
►50 g unt ►150 g tăieței

► Preparare:
1. Se curăță și se spală carnea, apoi se pune la fiert.
2. În acest timp, se curăță legumele. Se spală bine și se fierb împreună cu pieptul de pui. Se adaugă sare și se acoperă cu un capac. După ce au fiert toate legumele și carnea, se scot în sită.
3. Tăiețeii se trec printr-un jet de apă călduță, ca să se ducă praful de făină, și se pun în supă. Carnea şi morcovii se taie cubulețe și se toarnă în oală. Se adaugă spre final untul și pătrunjelul. După ce s-au fiert şi tăieţeii, supa se ia de pe foc.
Încearcă şi supa de ţelină cu tăieţei!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter