Pulpe de pui la ceaun

De Libertatea pentru femei, pe

O reţetă ideală pentru serile când ai mânca ceva bun, dar nu ai prea mult timp la dispoziţie.
PORŢII: 4
PREPARARE: 30 min
coacere: 40 MIN
Ingrediente:
►8 pulpe de pui
►4 ardei galbeni
►200 g alune
►o linguriță miere 
►4 linguri ulei de măsline
►75 g unt
►o legătură pătrunjel
►o căpățână usturoi
►2-3 linguri Delikat Legume
►piper negru măcinat
►ulei pentru prăjit

1. Se curăță și se spală pulpele de pui. Se scurg pe un șervet absorbant și se ung cu puţin unt, se împănează cu o parte din usturoi, tăiat fâșiuțe, și se condimentează cu Delikat Legume și piper, după gust. Se acoperă cu folie și se lasă la rece.
2. Între timp, se spală ardeii, se curăță, se taie cubulețe și se călesc în restul de unt amestecat cu uleiul de măsline. Se adaugă restul de usturoi și alunele coapte. Se lasă câteva minute și apoi se dau deoparte să se răcorească.
3. Se prăjesc pulpele în ceaun, în ulei. După ce s-au rumenit uniform și s-au pătruns, se scot, se ung cu miere, se așază pe un platou şi se pun deasupra ardeii și alunele rumenite. Se ornează cu pătrunjel tăiat mărunt.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter