Ciorbă cu paste şi carne

De Libertatea pentru femei, pe

Ciorba cu paste şi carne este hrănitoare, dar foarte răcoroasă. Trebuie să o încerci şi tu vara asta!
PORȚII: 4
PREPARARE: 30 min
fierbere: 120 MIN
► Ingrediente
►o bucată rasol de vițel
►2 cepe
►un fir usturoi
►4 morcovi
►o țelină mică frunze + rădăcină
►un ardei
►100 g paste melcișori
►o linguriță de ulei de măsline
►sare grunjoasă
►pătrunjel pentru ornat

► Preparare:
1. Se fierbe rasolul de viţel. 
2. Se curăță între timp legumele, se spală și se toacă cubulețe. Se adaugă în oală împreună cu carnea și se lasă să fiarbă.
3. Separat, în altă oală, se pun să fiarbă pastele în apă clocotită cu sare. După ce au fiert, se scot în sită și se trec printr-un jet de apă rece.
4. Se verifică dacă au fiert carnea și legumele. Carnea se scoate, se taie cubulețe și se adaugă în ciorbă. Se pun și melcișorii și se servește ornată cu pătrunjel proaspăt.
Încearcă şi ciorba din măruntaie de miel!
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter