Pulpe de pui cu înveliş crocant

De Unica.ro, pe

Nu ştii ce prăjituri să faci sau ce mâncare să mai găteşti? Te ajutăm noi, cu cele mai simple şi mai gustoase reţete culinare, perfecte pentru tine şi familia ta.

Ingrediente (pentru 4 porţii)

â–º4 pulpe de pui
â–º250 g smântână
â–º 100 g unt
â–ºsare
â–ºpiper
â–º1 ardei iute fin tocat
â–º4 linguri fulgi de porumb
â–º3 linguri alune pisate
â–ºo linguriţă verdeaţă uscată

1. Pulpele de pui se spală şi se usucă. Smân-tâna se pune într-un vas, apoi se condimentează cu sare, piper, verdeaţă uscată şi ardei iute. Pulpele de pui se pun în sosul de smântână şi se lasă la rece jumătate de oră.

Se încinge cuptorul.

2. într-o tigaie încinsă cu unt se prăjesc pulpele, crestate adânc, să se pătrundă uşor, câte 7-8 minute pe fiecare parte. Se păstrează calde într-un vas termoizolant, acoperit.

3. Se acoperă pulpele cu alune pisate şi fulgi de porumb, apoi se pun la cuptor şi se lasă să se gratineze 15-20 minute. Se servesc cu lămâie şi garnitură de legume.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter