Friptură: Carne de vită cu broccoli

De Lumea Femeilor, pe

Meniul perfect pentru o cină delicioasă.
Ingredientele nu sunt foarte multe, însă rezultatul este minunat.

PENTRU 4 PERSOANE – PREPARARE: 30 MINUTE
COACERE: 40 MINUTE

► 600 g antricot de vită
► sare, piper roşu măcinat
► 3 linguri de sos de soia
► 500 g broccoli
► 1 morcov mare
► 100 ml supă
► 1 lingură de amidon
► ulei pentru prăjit

►►Se taie carnea, spălată în prealabil, în cubuleţe. Se asezonează cu sare şi piper şi se lasă la marinat timp de 30 de minute.
► Se spală broccoli şi morcovul. Se taie broccoli în bucăţi mai mici, iar morcovul pe lungime, în felii. Se fierb legumele în apă sărată, timp de 5 minute.
► Se încălzeşte uleiul într-o tigaie mare şi se călesc cubuleţele de carne. Se adaugă supa şi se mai fierbe puţin.
► Se adaugă broccoli şi morcovul într-o tigaie şi se încălzeşte. Se diluează sosul cu amidon şi cu puţină apă. Se ia tigaia de pe foc şi se serveşte cald.

Dacă-ţi place mai mult carnea de porc, încearcă Mâncarea ardelenească.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter